Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

Assalamualaikum Wr. Wb.

      Kemarin saya sudah membagikan sebuah Software iTunes 11.0.4 nah pada kali ini saya tidak membagikan Software, akan tetapi saya ingin berbagi SEGMEN yang di rencanakan oleh salah satu blog, kebetulan saya baru join dengan SEGMEN ini, apa salahnya dong berbagi iya to ? Wk~ :D. Penasaran dengan SEGMEN ini ? ayo! buruan gabung sebelum terlambat!

Tujuan segmen ini :

✔ meningkatkan kenalan blog selain dapat mengeratkan silaturrahim
✔ dapat berkenalan dengan blogger-blogger baru & lama
✔ dapat meningkatkan trafik/followers di blog

Klik Banner ini jika ingin join dengan SEGMEN ini

segmen, tambah followers blog, tambah PV blog, blogger baru, blogger otai

Syarat Segmen ini :

✔ Judul Entry haruslah ==> Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K
✔ Tampilkan Banner Segmen ( Banner wajib di linkkan ke entry ini)
✔ Letak JUMLAH FOLLOWER TERKINI (Hanya tulis saja boleh untuk lihat peningkatan)
✔ FOLLOW  blog saya ini bagi yang belum follow ya ^o^)~ (Saya akan follow keSemua blog peserta segmen ini sebagai tanda terima kasih)
✔ Letak link segmen dekat kotak komen. harap sangat jangan letak di SHOUTBOX. 
✔ Akhir Join : 30 Juni 2013
  
Jumlah Follower Sa'at ini : 
 


 SEORANG TOP REFERRAL AKAN DIPILIH UNTUK DIBERI TOPUP RM10 
SENARAI PENUH PESERTA AKAN DIUPDATE KEMUDIAN 

 
Wassalamualaikum Wr. Wb.

Artikel Terkait

34 komentar:

  1. im here...dari segmen yg sama..done follow u..selamat bersegmen n selamat menaikkan follower awak.. :)

    http://anafunnies.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  2. hai... saya joint segmen yg sama.. sama2 la bagi sokongan ye.. follow la..
    http://farid-kehidupan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama, http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.htm


    done follow #29.

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama

    http://cintasayangislam.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  5. Salam dari segmen yang sama...balas kunjungan dan follow blog ni

    http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  6. Hy.. datang dari segmen yang sama... jom berjuang kumpul follower..

    http://diriku-bukan-dirimu.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini, dari segmen sama....... done follow here

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  8. hye..dari segmen yg sama..hoho
    http://teenytinym.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  9. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html
    bls kunjungan :) follow sini~

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan :)
    http://patungpink.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  11. balas kunjungan, thank you :)

    http://nufanwhatever.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum,

    balas kunjungan..
    terima kasih...

    ReplyDelete
  13. done follow you!
    thanks!

    yang lain pun jom follow2!! XD

    ReplyDelete
  14. http://enziiegekhizakii.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  15. Thanks sebab sudi join segmen ni ^__^
    Senarai penuh peserta segmen telah dikeluarkan. Lets check-it-outt! XD
    ==► http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-mtkb-by-mrk.html

    ReplyDelete
  16. hai dari segmen yg sama :D bw here :http://fashionistaamalia.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    nak masuk bloglist amy tak? :http://fashionistaamalia.blogspot.com/2013/06/searching-for-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum..

    datang dari segmen yang sama..

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  18. dtg singgah dan follow kamu semula .
    Bergabung dan meletup ! Hehehe

    ReplyDelete
  19. follow sini dari segmen yang sama. jum follow kita :) m0shie.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  20. Hi.. dari segmen yg sama.. sorryy.. nak tanye.. kenapa takleh nak follow eh? Saya tak dapat view web version laa.. dia kuar mobile version jerrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon maaf atas ketidak kurangan saya mbah :)

      Delete
  21. assalamualaikum . trima kasih sbb follow
    apa2 pon dari segmen yg sama dtg kujung kat sini
    http://shukirrahceloteh.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  22. saya datang dari segmen yang sama

    http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    done follow sini :)

    ReplyDelete
  23. Dari segmen yg sama :)
    http://fardiyah.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  24. dri segmen yg sama..blogwalking sini..follow bg yg belum >.<

    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  25. flying here.. dari group 2 no.12 datang terjah .. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  26. Balas kunjungan + follow dari planet marikh :)

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sama.done follow you.follow me back :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  28. Hi,from same segment,
    Group 18 No 173 :)

    Done follow you dear..
    Jemput singgah & follow if u like..
    http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  29. Followed you!!
    Hit me back yaww!!

    assignmentcscrazil.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    thanks! :)

    ReplyDelete
  30. dr segment sm..harap sudi follow fiza jugak.. >.<

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  31. Done follow.. Datang drpd segmen MTKB by MR.K .. Blogwalking utk mnambah kenalan.. kalau sudi, follow blik ye.. Salam perkenalan.. Goodluck dlm bersegmen..
    http://sisnurul92.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete
  32. Salam knal..bw dari segmen yang sama..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

    ReplyDelete

Berkomentarlah dengan sopan maka saya akan membalasnya dengan cepat :)
Janganlah berkomentar dengan link hidup, kata kotor, spam, sara, dsb.
Terima kasih :)

 
- ©2013 - 2016 Yogi Irhandi Simamora V.3 -